Utbildningar och workshops 

Skratta och lär dig massor med Futurista

Jag älskar att hålla utbildningar och workshops. Att få skratta, gråta och vända och vrida på utmaningar och lösningar är en av de bästa sättet att lära sig så att det fastnar. Just nu ger jag två utbildningar:

 
A%CC%8Asa+Karlstad.jpg

Tillgängliga utbildningar

En workshop som riktar sig till er som håller utbildningar. När en av fem har en funktionsnedsättning kan du räkna med att någon av dem sitter i din publik. Utbildningen ger er tips för att ni ska nå ut med er utbildning till ännu fler. Vi fokuserar på tillgänglighet för personer med dyslexi, ADHD, Autism, Hörsel- och synnedsättningar. Alla tips är nödvändiga för några och bättre för alla dina deltagare.

Det går bra att samla ihop ett gäng från olika organisationer så kommer jag till er. Utbildningen passar bäst i grupper om 10-25 personer.

Inkluderande ledarskap

Inkluderande ledarskap

Vill ni kunna ta tillvara på alla medarbetare oavsett bakgrund, kön eller normbrytande funktionalitet men känner er osäkra på hur.

I workshopen Inkluderande ledarskap får ni konkreta tips om hur du som ledare kan stärka alla dina medarbetare genom att utmana normer och få handfasta råd för utmaningar i arbetsgruppen.