• Vill ni ha inspiration och praktisk kunskap om mångfald och tillgänglighet?
  • Vill ni spegla samhället bland anställda och medlemmar?
  • Få bättre möteskultur?
  • Utmaning med värderingsgrunden?

Föreläsning/workshop 

Exempel på föreläsningar hittar du här.

Portionsmetoden

Ett nytt sätt att lära sig! Få en kort film i mejlen varje vecka i ett helt år. Du får mängder med tips och utmaningar om inkluderande bemötande. Fyll i dina uppgifter och testa på futurista/portionsmetoden.

Rådgivning Mångfald och Tillgänglighet

Är du ansvarig för mångfald och vill ha stöd i att föra fram dina frågor, möta motstånd, hjälp med mångfaldsplan eller en projektansökan? Eller ansvarar du för ett arrangemang eller konferens? Jag hjälper er gärna genom att diskutera styrkor och reda ut utmaningar. Kontakta mig så bokar vi ett möte via telefon, Skype eller i verkliga livet.

Strategiskt mångfaldsarbete

Genom strategiskt arbete hjälper jag er att:

  • Koppla mångfald och tillgänglighet till affärsnyttan.
  • Göra en inkluderings och tillgänglighetsgranskning
  • Upprätta en handlingsplan för inkludering.
  • Utbilda ledare och personal om normer och inkluderande bemötande med bättre psykosocial arbetsmiljö som följd. 
  • Få tillgänglig kommunikation och minska missförstånden.
  • Rekrytera och behålla talanger genom Inkluderande ledarskap.

 Med tydliga mål skapar vi konkreta resultat.  

Inkludera mera!
Kurs i mångfald och tillgänglighet.

Kurs i mångfald och tillgänglighet. Tillsammans med Anna Bergholtz ger jag kursen inkludera mera. 2 miljoner människor i Sverige har någon synlig eller osynlig funktionsnedsättning. Har ni råd att inte vara tillgängliga?

"Vi är så nöjda att gå utbildningen i Mångfald och tillgänglighet. Vi har fått större medvetenhet om frågorna och hur viktigt det är med till exempel rätt utrustning i kursverksamheten. Anna och Åsa kompletterar varandra fint med olika perspektiv och erfarenheter. "—Kristina Heyman och Annica Palmér, Finansförbundet.

 
 Åsa Gustafsson

Sagt om 

“Vi är jättenöjda med Åsa som bollplank. Hennes kunskaper och tips om funktionsvariationer och tillgänglighet hjälpte oss verkligen framåt i vår strävan att göra vår verksamhet och kommunikation så tillgänglig som möjligt för alla.”
— Alexandra Jaegers. Projektledare Mångfald och inkludering Skanska Sverige AB

“Inspirerande och viktigt! Många började tänka i nya banor och ifrågasätta kring våra egna möten och kommunikation: vilka lokaler vi väljer och hur vi utformar till exempel kallelser och information. Tipsen gjorde att vi direkt ändrade i vårt nya informationsmaterial, så att det blir ännu bättre!”
— CISV Sweden, Generalsekreterare Karin Ploen

"Åsas föreläsning var enkel att ta till sig och pedagogisk upplagt. Vi fick många tips på en timme på hur vi kan göra både vår styrelse och organisation tillgänglig för fler! "
—Lovisa Persson, Ordförande Vi Unga.

"Proffsig och kunnig!" —Maria Hulth, Jämställt.