• Vill ni ha inspiration och praktisk kunskap om inkludering och tillgänglighet?
  • Vill ni spegla samhället bland anställda och medlemmar?
  • Har ni råd att inte blir tillgängliga för alla funktionsvariationer?
  • Utmaning med värderingsgrunden?
  • Vill ni ha större mångfald?

Att rekrytera olika ökar kreativiteten och konkurrenskraften. En normmedveten arbetsplats leder dessutom till friskare personal och högre lönsamhet. 

Föreläsning/workshop 

Bli inspirerad med praktiska tips och metoder för normmedvetna möten, kommunikation och kultur. Jag föreläser för företag, fackföreningar, kommuner och ideella organisationer.  Exempel på föreläsningar hittar du här.

Rådgivning Mångfald och Tillgänglighet

Är du ansvarig för mångfald och vill ha stöd i att föra fram dina frågor, möta motstånd, hjälp med mångfaldsplan eller en projektansökan? Eller ansvarar du för ett arrangemang eller konferens? Jag hjälper er gärna genom att diskutera styrkor och reda ut utmaningar. Kontakta mig så bokar vi ett möte via telefon, Skype eller i verkliga livet.

Strategiskt mångfaldsarbete

Genom strategiskt arbete hjälper jag er att:

  • Koppla mångfald och tillgänglighet till affärsnyttan.
  • Skapa en god inkluderande social arbetsmiljö.
  • Få tillgänglig kommunikation och minska missförstånden.
  • Rekrytera och behålla talanger genom Inkluderande ledarskap.
  • Bli normmedvetna.

 Med tydliga mål skapar vi konkreta resultat.  

Inkludera mera!
Kurs i mångfald och tillgänglighet.

Kurs i mångfald och tillgänglighet. Tillsammans med Anna Bergholtz ger jag kursen inkludera mera. 2 miljoner människor i Sverige har någon synlig eller osynlig funktionsnedsättning. Har ni råd att inte vara tillgängliga?

"Vi är så nöjda att gå utbildningen i Mångfald och tillgänglighet. Vi har fått större medvetenhet om frågorna och hur viktigt det är med till exempel rätt utrustning i kursverksamheten. Anna och Åsa kompletterar varandra fint med olika perspektiv och erfarenheter. "—Kristina Heyman och Annica Palmér, Finansförbundet.

 
Åsa Gustafsson

Sagt om 

"Åsas föreläsning var enkel att ta till sig och pedagogisk upplagt. Vi fick många tips på en timme på hur vi kan göra både vår styrelse och organisation tillgänglig för fler! "
—Lovisa Persson, Ordförande Vi Unga.

“Vi är jättenöjda med Åsa som bollplank. Hennes kunskaper och tips om funktionsvariationer och tillgänglighet hjälpte oss verkligen framåt i vår strävan att göra vår verksamhet och kommunikation så tillgänglig som möjligt för alla.”
— Alexandra Jaegers. Projektledare Mångfald och inkludering Skanska Sverige AB

"Proffsig och kunnig!" —Maria Hulth, Jämställt.