Smakprov: Business Development Day i Skellefteå. 

Bli inspirerad med praktiska tips och metoder

Få normmedvetna möten, inkluderande bemötande, kommunikation och organisationskultur. Jag föreläser och håller workshops för företag, fackföreningar, kommuner och ideella organisationer.

Kontakta mig så skräddarsyr jag en föreläsning eller workshop utifrån era behov.Här hittar du förslag på föreläsningar.

Inspirerande och viktigt! Många började tänka i nya banor och ifrågasätta kring våra egna möten och kommunikation: vilka lokaler vi väljer och hur vi utformar till exempel kallelser och information. Tipsen gjorde att vi direkt ändrade i vårt nya informationsmaterial, så att det blir ännu bättre!
— CISV Sweden, Generalsekreterare Karin Ploen

Skapa lönsamhet med mångfald

Genom att se varje medarbetares nuvarande och potentiella styrkor får ni bättre samarbeten, nya idéer och mindre stress i företaget. 
Föreläsningen är full med tips om hur ni får en inkluderande och god arbetsmiljö för alla oavsett kön, funktionsvariationer eller kulturell bakgrund. Och allra bäst blir föreläsningen om den ingår i en workshop. Det bästa är att få diskutera och testa själva!

10 tips för tillgänglighet
på en timme

bygger på boken med samma namn. Vi går igenom 10 områden på ett lättsamt sätt för att utmana funkisnormen. Allt från hur er kommunikation och presentationer blir bättre till hur ni håller möten och har kul på ett inkluderande sätt.
Organisationer som är tillgängliga får fler medlemmar och har roligare tillsammans. 

Åsas föreläsning var enkel att ta till sig och pedagogisk upplagt. Vi fick många tips på en timme på hur vi kan göra både vår styrelse och organisation tillgänglig för fler!
— Lovisa Persson, Ordförande Vi Unga.

Inkludera mera

Tillsammans med Anna Bergholtz ger vi kursen Inkludera mera. En kurs som lyfter tillgänglighet till nästa nivå och behandlar bland annat kommunikation, möten, sälj och rekrytering. Här kan du läsa mer om Inkludera mera.

Vi är så nöjda och kan rekommendera andra att gå utbildningen i Mångfald och tillgänglighet. Vi har fått en större medvetenhet om frågorna och hur viktigt det är med till exempel rätt utrustning i kursverksamheten. Anna och Åsa kompletterar varandra fint med olika perspektiv och erfarenheter.
— Kristina Heyman och Annica Palmér, Finansförbundet.