Bli inspirerad med praktiska tips och metoder

Få effektiva möten, inkluderande bemötande, kommunikation och organisationskultur. Jag föreläser och håller workshops för företag, fackföreningar, kommuner och ideella organisationer.

Kontakta mig så skräddarsyr jag en föreläsning eller workshop utifrån era behov.

Jag hade förmånen att lyssna på Åsa på konferensen Agila Loves Diversity i november 2017 där hon talade om inkluderande möten. Åsa är författare till boken “10 tips för tillgänglighet” och har expertkompetens inom området. Hon kom under föreläsningen med konkreta tips på ett lättsamt sätt. Som föreläsare är Åsa tydlig, engagerande och lätt att lyssna på, och jag har haft stor nytta av både boken och hennes kursportioner i kursen Inkluderande bemötande som jag fick tillgång till efter konferensen.
— Sarah Ihlman, Ihlman Education
 Åsa Gustafsson på Scen iklädd randig klännin och mörkblå kavaj. I bakgrunden syns presentationen Inkluderande möten
Inspirerande och viktigt! Många började tänka i nya banor och ifrågasätta kring våra egna möten och kommunikation: vilka lokaler vi väljer och hur vi utformar till exempel kallelser och information. Tipsen gjorde att vi direkt ändrade i vårt nya informationsmaterial, så att det blir ännu bättre!
— CISV Sweden, Generalsekreterare Karin Ploen
 
 
 
 

Inkluderande bemötande

Hur skapar ni en företagskultur byggd på tillit? Där alla kan vara sig själva oavsett om en gillar dansband, firar ramadan, är frimärkssamlare,  har en icke-hetero relation, normbrytande funktionalitet eller en psykisk sjukdom? Nödvändigt för några och bra för alla då tillit leder till bättre samarbeten, högre kreativitet och att medarbetare trivs bättre på jobbet.

Anna Bergholtz och Åsa.jpg

Inkludera mera

Tillsammans med Anna Bergholtz ger vi kursen Inkludera mera. En kurs som lyfter tillgänglighet till nästa nivå och behandlar bland annat kommunikation, möten, sälj och rekrytering. Här kan du läsa mer om Inkludera mera.

Vi är så nöjda och kan rekommendera andra att gå utbildningen i Mångfald och tillgänglighet. Vi har fått en större medvetenhet om frågorna och hur viktigt det är med till exempel rätt utrustning i kursverksamheten. Anna och Åsa kompletterar varandra fint med olika perspektiv och erfarenheter.
— Kristina Heyman och Annica Palmér, Finansförbundet.
tiotips_puff_400x224_ram.jpg

10 tips för tillgänglighet
på en timme

Att bli aktiv i en organisation börjar med känslan att just du kom.

Föreläsningen bygger på boken med samma namn och riktar sig till förtroendevalda i ideella organisationer. Vi går igenom 10 områden på ett lättsamt sätt för att utmana funkisnormen. Allt från hur er kommunikation och presentationer blir bättre till hur ni håller möten och har kul på ett inkluderande sätt.

Åsas föreläsning var enkel att ta till sig och pedagogisk upplagt. Vi fick många tips på en timme på hur vi kan göra både vår styrelse och organisation tillgänglig för fler!
— Lovisa Persson, Ordförande Vi Unga.