Bli inspirerad med praktiska tips och metoder för normmedvetna möten, inkluderande bemötande, kommunikation och organisationskultur. Jag föreläser och håller workshops för företag, fackföreningar, kommuner och ideella organisationer.

Här hittar du förslag på föreläsningar.
Kontakta mig så skräddarsyr jag en föreläsning utifrån era behov.

 
 
“Inspirerande och viktigt! Många började tänka i nya banor och ifrågasätta kring våra egna möten och kommunikation: vilka lokaler vi väljer och hur vi utformar till exempel kallelser och information. Tipsen gjorde att vi direkt ändrade i vårt nya informationsmaterial, så att det blir ännu bättre!”
— CISV Sweden, Generalsekreterare Karin Ploen
En jämställd superhjälte. Ett barn iklädd mantel tittar ut över staden.
 

 

Skapa lönsamhet med mångfald

Genom att se varje medarbetares nuvarande och potentiella styrkor får ni bättre samarbeten, nya idéer och mindre stress i företaget. 

Föreläsningen är full med tips om hur ni får en inkluderande och god arbetsmiljö för alla oavsett kön, funktionsvariationer eller kulturell bakgrund. 

Normkritik i praktiken


Vi varvar tips och övningar med ahaupplevelser. Ni får konkreta tips för att utmana könsnormer, funkisnormen och vithetsnormen i er egen arbetsmiljö.

Upptäck fördelarna med mångfald och hur ni kan vinna på det.

10 tips för tillgänglighet
på en timme

bygger på boken med samma namn. Vi går igenom 10 områden på ett lättsamt sätt för att utmana funkisnormen. Allt från hur er kommunikation och presentationer blir bättre till hur ni håller möten och har kul på ett inkluderande sätt.
Organisationer som är tillgängliga får fler medlemmar och har roligare tillsammans. 

 

 
Åsas föreläsning var enkel att ta till sig och pedagogisk upplagt. Vi fick många tips på en timme på hur vi kan göra både vår styrelse och organisation tillgänglig för fler!
— Lovisa Persson, Ordförande Vi Unga.